Csirketepertő - Otthon ízei

Csirketepertő

Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

Hozzávalók:

  • csirkebőr, csirkeháj

Elkészítés:

A bőrt felcsíkozzuk/ felkockázzuk, tehát igény szerinti méretűre vágjuk.

Egy magasabb falú serpenyőben lassú tűzön elkezdjük sütni. A háj a sütés megkezdését követően rögtön ereszteni fogja magából a zsiradékot, így plusz zsiradék hozzáadására nincs szükség. Folyamatosan kevergetjük.

Amikor már látjuk, hogy kezd pirulni, akkor egy pici sóval megpergetjük.

Ropogósra sütjük.

  • Évi válasz

    Segített köszönöm! Finom lett, csak türelem kellett hozzá!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.