Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • csirkebőr, csirkeháj

Elkészítés:

A bőrt felcsíkozzuk/ felkockázzuk, tehát igény szerinti méretűre vágjuk.

Egy magasabb falú serpenyőben lassú tűzön elkezdjük sütni. A háj a sütés megkezdését követően rögtön ereszteni fogja magából a zsiradékot, így plusz zsiradék hozzáadására nincs szükség. Folyamatosan kevergetjük.

Amikor már látjuk, hogy kezd pirulni, akkor egy pici sóval megpergetjük.

Ropogósra sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

A karalábés ételek kedvelőinek. Igazi téli csemege, csupa vitaminbomba.

A besamel krémessé, a sajt és a bacon ropogóssá, a brokkoli pedig puhává teszi. Ellenállhatatlan.

Fasírt, ahogyan Édesanyám készíti. Ropogós külső, puha belső. Mennyei.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..