Instagram

Follow Me!

Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

Hozzávalók:

  • csirkebőr, csirkeháj

Elkészítés:

A bőrt felcsíkozzuk/ felkockázzuk, tehát igény szerinti méretűre vágjuk.

Egy magasabb falú serpenyőben lassú tűzön elkezdjük sütni. A háj a sütés megkezdését követően rögtön ereszteni fogja magából a zsiradékot, így plusz zsiradék hozzáadására nincs szükség. Folyamatosan kevergetjük.

Amikor már látjuk, hogy kezd pirulni, akkor egy pici sóval megpergetjük.

Ropogósra sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Egyszerű és nagyszerű.

A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

A reszelt, pirított tepertő nagyon jól harmonizál a káposzta kellemes savanyú ízével. Forró házi kenyérrel a legfinomabb.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..