Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 4 főre:

A húshoz:
  • 12 db csirkeszárny
  • ízlés szerint fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • csirkés fűszerkeverék
  • 12 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál őrölt pirospaprika
A körethez:
  • 5 nagy fej hagyma
  • ételízesítő a hagymához
A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés:

Kimérjük a 12 evőkanál lisztet, hozzáadjuk a 2 evőkanál pirospaprikát, ízlés szerint csirke fűszerkeveréket és jól elkeverjük.

A húst megtisztítjuk és megmossuk. Sóval és ízlés szerint zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd beleforgatjuk a lisztes keverékbe.  Forró olajban körülbelül 20 percig készre sütjük.

Közben a hagymát megtisztítjuk és karikára vágjuk.  A hús visszamaradt olajában, folyamatos kevergetés mellett közepes lángon, körülbelül 30 perc alatt puhára sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Bacon, gomba, sajt, tejföl, fokhagyma….

Karácsonykor készítettem először, de azóta is nagy kedvenc.

Omlós halhús, ropogós külső, mennyei illatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..