Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • csicseriborsó konzerv ( vagy akár száraz formában)
  • 2-3 evőkanál olíva olaj
  • chilipehely
  • ízlés szerint fűszerek

Elkészítés:

A csicseriborsó konzervről leöntjük a levet, vízzel egy tésztaszűrő segítségével alaposan átöblítjük és szárazra töröljük.

Abban az esetben, ha száraz csicseriborsót használunk, nem árt ha már előző nap beáztatjuk annyi vízbe, amennyi bőven ellepi. Másnap le tudjuk dörzsölni a héjukat a tenyerünk segítségével.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a borsót ráterítjük. A 2-3 evőkanál olíva olajat rálocsoljuk és ízlés szerint fűszerezzük. Alaposan összeforgatjuk.

Előmelegített sütőben, 170°-on, körülbelül 30 percig ropogósra  sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

A mozzarella és a paradicsom együttese nagyon jól harmonizál, amely megmutatkozik ebben a levesben is.

Selymes, laktató és ízletes tészta. Jól harmonizál a pesztó és a cukkíni együttese.

Vitaminbomba a hideg, téli napokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..