Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 4 főre:

A húshoz:
  • 8 vékony szelet sertés karaj
  • 8 szelet sonka
  • 6-8 db friss gomba
  • 30 dkg sajt
  • ízlés szerint só
A panírhoz:
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • körülbelül 3 tojás
A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés:

A húsokat kiklopfoljuk és besózzuk. A sajtot vékony csíkokra vágjuk, a gombát felaprítjuk.

A húsokat lefektetjük, egy szelet sonkát helyezünk rájuk, ráhalmozzuk a gombát, a vékony szelet sajtot és felcsavarjuk. Először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük.

Forró olajban kisütjük, melegen fogyasztjuk.

Kiváló körete lehet a fokhagymás krumplipüré.

Otthon ízei Otthon ízei

Nálunk mindenki nagyon szereti a gyorséttermi csirke szárnyakat, így megpróbáltam elkészíteni, aminek nagy sikere lett.

Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

A megfuttatott hagyma egy érdekes ízvilágot ad neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..