Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 4 főre:

  • 4 szelet harcsa filé
  • 2 tojás
  • 5-6 evőkanál liszt
  • zsemlemorzsa
  • ízlés szerint só
  • olaj

Elkészítés:

A halat megsózzunk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

Forró olajban kisütjük.

Barbecue szósszal és steak burgonyával tálaljuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Egy újabb felhasználási mód a májas ételek rajongóinak.

Bacon, gomba, sajt, tejföl, fokhagyma….

Ropogós bacon réteg. Omlós, puha töltelék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..