Instagram

Follow Me!

Egyszerű elkészítési módja a halnak. Belül omlós halhús, kívül roppanós bunda.

Hozzávalók 4 főre:

  • 4 szelet harcsa filé
  • 2 tojás
  • 5-6 evőkanál liszt
  • zsemlemorzsa
  • ízlés szerint só
  • olaj

Elkészítés:

A halat megsózzunk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

Forró olajban kisütjük.

Barbecue szósszal és steak burgonyával tálaljuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Az egyik kedvenc paradicsomos ételünk.

A wellington jegyeit hordozza magában ez a sült camambert, amely amellett, hogy igazán különleges ízvilággal rendelkezik, az állaga is tökéletes.

Ropogós csirkemellcsíkok, roppanós salátával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..