Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 4 db natúr vagy tejszínes tömlős sajt /2 doboz mascarpone
  • ízlés szerint cukor
  • 1 csomag zselatin
  • 2 csomag habfix
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • friss barack vagy barackbefőtt
  • 1 közepes doboz Hulala tejszín
  • 1 csomag tortazselé
  • 1 kocka vaj

Elkészítés:


A mascarpone-t  vagy a tömlős krémsajtokat egy keverőtálba tesszük. A zselatin 1 dl vízben feloldjuk és a mascarpone-hoz keverjük.

A Hulala tejszínt egy másik tálba a habfixek hozzáadásával felverjük.

Miután ezzel megvagyunk a két masszát laza mozdulatokkal összevegyítjük. Egy tortaformát kivajazunk és beleöntjük a masszát.

A barackot befőtt esetén lecsepegtetjük és vékony szeletekben a krém tetejére pakoljuk.  A tortazselét a használati utasításnak megfelelően elkészítjük és a barackok tetejére rakjuk.

Hűtőben tároljuk, hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek és másnap fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Finom, puha csiga egy meglehetősen krémes öntettel.

Egyszerű, de nagyszerű süti, ami mindig nagy sikert arat.

Egyszerű, hagyományos sütemény, amely a legtöbb családnál ékesíti az ünnepi asztalokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..