Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 4 db natúr vagy tejszínes tömlős sajt /2 doboz mascarpone
  • ízlés szerint cukor
  • 1 csomag zselatin
  • 2 csomag habfix
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • friss barack vagy barackbefőtt
  • 1 közepes doboz Hulala tejszín
  • 1 csomag tortazselé
  • 1 kocka vaj

Elkészítés:


A mascarpone-t  vagy a tömlős krémsajtokat egy keverőtálba tesszük. A zselatin 1 dl vízben feloldjuk és a mascarpone-hoz keverjük.

A Hulala tejszínt egy másik tálba a habfixek hozzáadásával felverjük.

Miután ezzel megvagyunk a két masszát laza mozdulatokkal összevegyítjük. Egy tortaformát kivajazunk és beleöntjük a masszát.

A barackot befőtt esetén lecsepegtetjük és vékony szeletekben a krém tetejére pakoljuk.  A tortazselét a használati utasításnak megfelelően elkészítjük és a barackok tetejére rakjuk.

Hűtőben tároljuk, hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek és másnap fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Az alma mindig jó párosítás tud lenni a dióval. Ez mutatkozik meg ebben a csavart sütiben is.

Finom, gyors, egészséges, banános.

A tetején a grillázs nagyon jól harmonizál a sütemény krémességével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..