Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 10 darabhoz:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 6-8 szelet bacon szalonna
  • 1 tömlős krémsajt
  • 15 dkg reszelt sajt
Tetejére:
  • sajt
  • szezámmag
  • mák
  • 1 tojás

Elkészítés:

A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk és megkenjük a tömlős krémsajttal. A 15 dkg sajtot lereszeljük, a már krémsajttal megkent felületre szórjuk és összehajtjuk.

Ezt követően kellő vékonyságúra kinyújtjuk és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk.

A bacont ráfektetjük a levágott csíkokra és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Megkenjük egy egész felvert tojással. Sajttal, mákkal és szezámmaggal szórjuk meg.

Előmelegített sütőben, 170°-on, körülbelül 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Gyorsan elkészülő, finom és egészséges ropogtatni való az esti film mellé.

Gyors, délutáni ropogtatni való. Ropogós és nagyon sajtos.

Kiváló színfoltja lehet egy szürke, hétköznapi reggelinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..