Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 10 darabhoz:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 6-8 szelet bacon szalonna
  • 1 tömlős krémsajt
  • 15 dkg reszelt sajt
Tetejére:
  • sajt
  • szezámmag
  • mák
  • 1 tojás

Elkészítés:

A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk és megkenjük a tömlős krémsajttal. A 15 dkg sajtot lereszeljük, a már krémsajttal megkent felületre szórjuk és összehajtjuk.

Ezt követően kellő vékonyságúra kinyújtjuk és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk.

A bacont ráfektetjük a levágott csíkokra és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Megkenjük egy egész felvert tojással. Sajttal, mákkal és szezámmaggal szórjuk meg.

Előmelegített sütőben, 170°-on, körülbelül 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Anyukám kedvenc sós süteménye. Kívül ropog, belül puha, és nagyon sajtos.

Falatnyi pizzák, falatnyi élvezet.

Gyors vendégváró sós sütemény, ropogós magvakkal és sajttal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..