Instagram

Follow Me!

A bacon egy roppanós kabátot ad a gombának, a sajt pedig krémessé, lággyá teszi.

Hozzávalók 4 főre:

  • 16 db csiperke gomba
  • 16 szelet bacon
  • 20-30 dkg trappista sajt

Elkészítés:

A gombákat megtisztítjuk, a tönkjüket kitörjük. A sajtot lereszeljük.

A gombafejeket megtömjük reszelt sajttal, majd baconbe tekerjük.

Zsiradékkal kikent tepsibe helyezzük és alufóliával lefedjük.

Előmelegített sütőben fólia alatt, 170°-on körülbelül 15 percig elősütjük, majd a fólia levétele után jól megpirítjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

A gasztronómia egyik nagy kihívása. Tojásimádóknak kötelező!

Az egyik kedvenc gombánk, amely rántva is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..